Refund Policy – Osmo

Refund Policy

For at være berettiget til returnering skal din vare være i salgbar stand, det vil sige at varen skal returneres i original emballage, og produktet må ikke have æstetiske eller funktionelle skader. Hvis du ønsker at returnere varen, så send os en mail til support@osmolaser.dk, så hjælper vi dig.

Vi har 30 dages returret, hvilket betyder, at du har 30 dage efter modtagelse af din vare til at anmode om en returnering.

Returnering dækkes af køber. Ved ombytning af varer behandler vi returomkostningen. (Gælder ved ombytning af én ordre).

For at starte en returnering kan du kontakte os på post@osmo.no. Hvis din returnering accepteres, sender vi dig en returfragtlabel, samt instruktioner om hvordan og hvor du skal sende pakken. Varer, der sendes tilbage til os uden først at have anmodet om returnering, vil ikke blive accepteret.

Du kan altid kontakte os for ethvert returspørgsmål - support@osmolaser.dk.

Skader og problemer
Tjek din ordre ved modtagelsen og kontakt os med det samme, hvis varen er defekt, beskadiget eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi hurtigst muligt kan finde en god løsning på problemet.

Tilbagebetalinger
Vi giver dig besked, når vi har modtaget og efterset returneringen, og giver dig besked om tilbagebetalingen er godkendt eller ej. Hvis godkendt, vil du modtage en automatisk refusion ved brug af den oprindelige betalingsmetode. Du får refunderet salgsprisen minus omkostningerne ved returfragten Husk, at det kan tage noget tid for banken eller kreditkortselskabet at behandle og overføre tilbagebetalingen.

Vær opmærksom på, at momsen kan forblive reserveret på dit betalingskort i et par hverdage efter, at vi har sendt ordren.